Huisregels

Bij het reserveren van een bezoek aan ons sauna complex verklaart u akkoord te zijn met onze huisregels:

 1. Het dragen van badslippers is verplicht in het gehele complex met uitzondering van de saunacabine.
 2. Duiken en/of springen in de zwembad is niet toegestaan, U dient de inlooptrap te gebruiken.
 3. Het is niet toegestaan om eet- en drinkwaren mee te nemen van thuis en in ons complex te consumeren.
 4. Drankjes uit de mini-bar wordt afgerekend bij het verlaten van het sauna complex.
 5. Huisdieren zijn niet toegestaan.
 6. Het is verboden om door de klant zelf de instellingen van apparatuur te wijzigen.
 7. Omdat hygiëne een voornaam punt is binnen ons sauna complex, dient u zich altijd eerst te douchen alvorens u het zwembad, de whirlpool of de sauna ingaat. Ook na het toiletgebruik dient u zich te douchen.
 8. In de saunacabine vragen wij u een grote handdoek onder uw gehele lichaam te leggen, ook onder uw voeten.
 9. In ons gehele sauna complex geldt een rookverbod. Buiten mag u wel roken maar alleen op de daarvoor aangegeven plaats.
 10. Het is niet toegestaan meubilair zoals bedden en stoelen te verplaatsen.
 11. Bij het laattijdig verlaten van het privégedeelte (de sauna), rekenen wij extra kosten per kwartier extra af.
 12. Pirijo Spa kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongevallen, lichamelijke of materiële schade, verlies van goederen of foutief gebruik van het saunacomplex en zal dus ook nooit in gebreke gesteld kunnen worden. Pirijo is niet verplicht om schadevergoeding te betalen.
 13. Wanneer schade aangebracht wordt aan de door u gehuurde ruimte bent u verplicht de herstelling van deze schade te vergoeden en, wanneer de ruimte gesloten moet worden om deze reden dient er een schadevergoeding betaald te worden.
 14. U hebt de mogelijkheid tegen een kleine vergoeding handdoeken en badjassen te huren. Badslippers zijn te koop.
 15. Wij zouden het appreciëren als u samen met ons zorg draagt voor het milieu.

 

Reserveringen
Bij het reserveren van een bezoek aan ons sauna complex verklaart u akkoord te zijn met onze huisregels.

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bezoek aan LUXE PRIVE SAUNA PIRIJO te reserveren.

 • Via het boekingsformulier op onze website
 • Via e-mail
 • Telefonisch
 • Facebook
U heeft de mogelijkheid om ter plaatse te betalen per pin of contant.

Reserveringen zijn pas definitief als u van ons een bevestiging per mail heeft ontvangen. Wij doen ons best om binnen 24 uur uw mail te beantwoorden. Vergeet dus niet uw juiste e-mailadres en het liefst ook een telefoonnummer te vermelden zodat wij u (indien nodig) altijd kunnen bereiken mocht het nodig zijn. Controleer in ieder geval ook uw ongewenste e-mail en spam box voor uw bevestigingsmail.

Wanneer u uw reservering wilt annuleren dient u dit minstens 72 uur van tevoren aan ons kenbaar te maken. Elke annulering moet per mail gebeuren. Annulering via telefoon wordt niet geaccepteerd.

U ontvangt dan een nieuwe reservering op een andere datum of een cadeaubon die 1 jaar geldig is.

Indien er niet (tijdig) wordt geannuleerd of als u niet op komt dagen, wordt 100% van het verschuldigde saldo in rekening gebracht. Indien er een factuur wordt gezonden dient deze binnen 14 dagen na de factuurdatum aan Luxe Prive Sauna Pirijo te zijn voldaan.

Indien er niet tijdig betaald wordt binnen 14 dagen na de factuurdatum, is de klant in verzuim, zonder dat enige verdere ingebrekestelling zal zijn vereist en komen alle redelijke kosten ter verkrijging van voldoening buiten rechte voor de rekening van de klant.

De buitengerechtelijke kosten worden berekend op basis van hetgeen in de Nederlandse incassopraktijk gebruikelijk is. Indien LUXE PRIVE SAUNA PIRIJO echter hogere kosten ter incasso heeft gemaakt die redelijkerwijs noodzakelijk waren, komen de werkelijk gemaakte kosten voor vergoeding in aanmerking. De eventuele gemaakte gerechtelijke en executiekosten zullen eveneens op de klant worden verhaald. De klant is over de verschuldigde incassokosten eveneens rente verschuldigd.

Arriveert u te laat in onze sauna dan brengen wij geen bedrag in mindering. De tijd die u te laat bent, bent u helaas kwijt. Dit i.v.m. andere reserveringen.

Wij behouden altijd het recht om personen de toegang tot ons sauna complex te ontzeggen.